Καλωσήρθατε στο Studentguru.gr

Δωρεάν Λογισμικό για Όλους – Ξεχωριστή Λίστα για Φοιτητές

Έχουμε διαμορφώσει μία λίστα με τα πιο δημοφιλή αλλά δωρεάν λογισμικά. Έχουμε κάνει μία ξεχωριστή λίστα για φοιτητές διότι πολλά λογισμικά τα λαμβάνουν δωρεάν ενώ για τους υπολοίπους είναι επί πληρωμή.

Δωρεάν Λογισμικό για Όλους

LibreOffice: Office που περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου, λογιστικά φύλλα, λογισμικό παρουσιάσεων και πολλά άλλα.

GIMP: Ένα ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία φωτογραφιών, τη δημιουργία έργων τέχνης και πολλά άλλα.

Audacity: Ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας ήχου ανοικτού κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή, την επεξεργασία και τη μίξη αρχείων ήχου.

VLC Media Player: Ένα ευέλικτο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να αναπαράγει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου βίντεο ή ήχου.

OBS Studio: Ένα δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα για ζωντανή ροή και εγγραφή οθόνης.

Brave Browser: Ένα γρήγορο, ιδιωτικό και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Blender: Ένα ισχυρό λογισμικό 3D μοντελοποίησης και animation που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ταινιών, βιντεοπαιχνιδιών και άλλων.

Paint.NET: Ένα απλό αλλά ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία φωτογραφιών, τη δημιουργία έργων τέχνης και πολλά άλλα.

Δωρεάν Λογισμικό Αποκλειστηκά για Φοιτητές

AutoCAD: CAD: Ένα δημοφιλές λογισμικό σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) που χρησιμοποιείται στη μηχανική, την αρχιτεκτονική και τις κατασκευές. Το AutoCAD προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

Adobe Creative Cloud: Μια σουίτα λογισμικού που περιλαμβάνει δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Photoshop, το Illustrator και το InDesign. Η Adobe προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για φοιτητές και εκπαιδευτικούς, αλλά το λογισμικό είναι συνήθως επί πληρωμή για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

Microsoft Office: Μια σουίτα εφαρμογών παραγωγικότητας που περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint και άλλα. Η Microsoft προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

MATLAB: Ένα περιβάλλον αριθμητικών υπολογισμών που χρησιμοποιείται στη μηχανική, τα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες. Το MATLAB προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

SolidWorks: Λογισμικό τρισδιάστατης μοντελοποίησης που χρησιμοποιείται στη μηχανική και το σχεδιασμό προϊόντων. Το SolidWorks προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

ArcGIS: Λογισμικό συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών (GIS) που χρησιμοποιείται στη χαρτογράφηση και τη χωρική ανάλυση. Το ArcGIS προσφέρει δωρεάν άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

Pro Tools: Ένας ψηφιακός σταθμός εργασίας ήχου που χρησιμοποιείται στη μουσική παραγωγή και τη μηχανική ήχου. Το Pro Tools προσφέρει εκπτωτικές άδειες χρήσης σε φοιτητές, αλλά το λογισμικό συνήθως πληρώνεται για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *