Καλωσήρθατε στο Studentguru.gr

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα για την παροχή ιδιαιτέρων μαθημάτων είναι υψηλός. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε κάτι καλύτερο και φθηνότερο από μία απλή αγγελία για τους καθηγητές μας. 

Γιατί Αυτό Που Προσφέρουμε Είναι Καλύτερο Από Αγγελία

  1. Μπορούμε να σας βρούμε μαθητές που προέρχονται από το τμήμα που έχετε φοιτήσει για μαθήματα που έχετε εμπειρία. Ο μαθητής επωφελείται από τις εξειδικευμένες γνώσεις που έχετε στο μάθημα όπως γίνεται στο τμήμα που σπουδάσατε και εσείς με αυξημένες αποδοχές για αυτή την εξειδίκευση σας.
  2. Λαμβάνουμε μαθητές από διάφορες Σχολές από όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας επόμενως κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει αρκετή ζήτηση στο αντικείμενο σας. Γενικά στις θετικές επιστήμες και την μηχανική μπορείτε να λαμβάνετε τακτικά μαθητές.
  3. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε εκπόνηση πτυχιακών εργασιών και να έχετε πρόσθετα έσοδα από αυτό

Πως Μπορείτε Να Ξεκινήσετε την Συνεργασία με Εμάς

  1. Μπορείτε να ξεκινήσετε την συνεργασία μαζί μας εντελώς δωρεάν συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας. Πέρα από την συμπλήρωση των βασικών προσωπικών στοιχείων σας ζητείται στο μήνυμα να συμπεριλάβετε περιληπτικά:
  2. Την σχολή και ίδρυμα που έχετε φοιτήσει
  3. Περιληπτικά τα μαθήματα ή ομάδα μαθημάτων που μπορείτε να αναλάβετε
  4. Περιληπτικά την εμπειρία σας στα ιδιαίτερα μαθήματα
  5. Εάν επιθυμείτε να κάνετε εκπόνηση εργασιών και πτυχιακών πέρα από μαθήματα.

Αφού λάβουμε το αίτημα σας θα το αναλύσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας από το σύστημά μας.

Email Επικοινωνίας