in

StudentGuru

Ξυπνήστε τον Guru μέσα σας!

StudentGuru Διαγωνισμός

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στο .ΝΕΤ

Last post 20-03-2007 22:57 by Trifyllenia. 22 replies.
Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • 16-03-2007 14:28 In reply to

• Panagiotis Kefalidis
    • Top 50 Contributor
      Male
    • Joined on 13-03-2007
    • Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Θεσσαλονίκη
    • Posts 41
    • Points 4.725

Απ: Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στο .ΝΕΤ

Fotis:
    "NET is the Microsoft Web services strategy to connect information, people, systems, and devices through software. Integrated across the Microsoft platform, .NET technology provides the ability to quickly build, deploy, manage, and use connected, security-enhanced solutions with Web services. .NET-connected solutions enable businesses to integrate their systems more rapidly and in a more agile manner and help them realize the promise of information anytime, anywhere, on any device."

Επ, κλέφτες, ο ορισμός άλλαξε μετά την παρουσίαση του SaaS model. Δεν παίζω.. Στα βιβλία μου άλλα λέει Stick out tongue. Κατα βάση πάντως, κι οι δύο δίκιο έχουμε (όπως είπες κι εσύ)!. Big Smile 

Παναγιώτης Κεφαλίδης
    InTTrust S.A
  • 17-03-2007 00:25 In reply to

• kingherc
    • Top 10 Contributor
      Male
    • Joined on 23-02-2007
    • Αθήναι
    • Posts 243
    • Points 3.345

Φώτη, μόλις ετοίμασα το Κεφάλαιο 2 αλλά δεν έχω δικαίωμα uploading στο forum. Θα μου δώσει κανείς το δικαίωμα, ή να σου δώσω κάπως το αρχείο?

Το δυστυχές που παρατήρησα και εγώ με τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι ότι προυποθέτουν κάποια εξοικείωση με τη C++. Το λέω γιατί πετάει έννοιες χωρίς να τις εξηγεί και πολλά πράγματα τα περνάει πολύ γρήγορα.

Όλο το σύμπαν συνομωτεί για να πετύχεις αυτό που είναι γραμμένο για σένα, που θες περισσότερο απ'όλα με τη καρδιά σου... (the alchemist)
    ------
    Μπούρδες μαρινάτες. Άμα δε κάνεις κι εσύ κάτι, τίποτα δε πάει μπροστά. :Ρ
  • 17-03-2007 05:13 In reply to

kingherc:
    Το δυστυχές που παρατήρησα και εγώ με τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι ότι προυποθέτουν κάποια εξοικείωση με τη C++.

Εμ... λογικό δεν είναι; Μπορείς να μάθεις να οδηγάς χωρίς να ξέρεις να κρατάς ένα τιμόνι; Το συνετό και συνάμα λογικό θα ήτανε, κατ'εμέ, να προστεθούν κάποια pdf που να εξηγούν γενικά τον αντικειμενοστραφή τρόπο σκέψης Smile

• 17-03-2007 10:15 In reply to

• kingherc
    • Top 10 Contributor
      Male
    • Joined on 23-02-2007
    • Αθήναι
    • Posts 243
    • Points 3.345

Ναι, οκ. Απλά το λέω γιατί τότε δεν είναι "μαθήματα από το μηδέν". Άμα φτιάχτεί κι ένα μίνι μάθημα εισαγωγής στη C# (ως σύνταξη), τότε θα ήταν καλά.
    Όλο το σύμπαν συνομωτεί για να πετύχεις αυτό που είναι γραμμένο για σένα, που θες περισσότερο απ'όλα με τη καρδιά σου... (the alchemist)
    ------
    Μπούρδες μαρινάτες. Άμα δε κάνεις κι εσύ κάτι, τίποτα δε πάει μπροστά. :Ρ
  • 17-03-2007 13:17 In reply to

• Fotis
    • Top 10 Contributor
      Male
    • Joined on 21-02-2006
    • Αθήνα
    • Posts 811
    • Points 18.040

Ηρακλή καλημέρα! Εαν δοκιμάσεις να κάνεις ένα νέο thread, δεν μπορείς να κάνεις επισύναψη αρχείου στην δημοσίευση? Δεν σου βγάζει αυτή την επιλογή στα tabs?

• 17-03-2007 13:49 In reply to

kingherc:
    Ναι, οκ. Απλά το λέω γιατί τότε δεν είναι "μαθήματα από το μηδέν". Άμα φτιάχτεί κι ένα μίνι μάθημα εισαγωγής στη C# (ως σύνταξη), τότε θα ήταν καλά.

Μπορείτε να δείτε αυτά, από την παρουσίαση που είχε γίνει στο DI το Νοέμβρη.

Για δείτε και αυτή την mini παρουσίαση της C# που γράφτηκε για το μάθημα του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού στο DI. Link: εδώ (κάπως παραλλαγμένη version του ενός ppt από αυτά που παρουσιαστήκαν το Νοέμβρη).

• 20-03-2007 10:41 In reply to

Έκανα edit το πρώτο post, ανεβάζοντας το ppt με τις διορθώσεις που προτείναμε!

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!! 

• 20-03-2007 22:57 In reply to

Nice!!!

Yes

This lust, this vampyric addiction
    To her alone in full submission
    None better
    Nymphetamine...
Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2
StudentGuru 2010