Administration panel
StudentGuru @ facebook StudentGuru @ facebook
StudentGuru facebook group StudentGuru facebook group
StudentGuru @ Twitter StudentGuru @ Twitter
StudentGuru @ YouTube StudentGuru @ YouTube
StudentGuru Feed StudentGuru Feed
Βιβλίο για εκμάθηση C++
Page 1 of 1 (7 items)
  • Βιβλίο για εκμάθηση C++ 28-01-2010 19:11

peatsal

Joined on 28-01-2010
    Points 50

μπορειται να μου προτεινεται καποια/ο βιβλιο για να αρχισω να μαθαινω μονο c++? απο προγραμματισμο ειμαι ασχετος εντελως, οποτε θελω κατι ευκολοδιαβαστω και κατανοητο, στα ελληνικα οπωσδηποτε. αδιαφορω για την τιμη. ευχαριστω

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 29-01-2010 00:11

Aggelos Mpimpoudis

Joined on 29-12-2006
    Posts 1.440
    Points 18.415

Θα σου πρότεινα να δεις διάφορες γλώσσες, από το Internet, tutorials κτλ. Αν θες οπωσδήποτε ένα βιβλίο για C++, τότε για την καλύτερη δυνατή εισαγωγή, καθώς για και τις αρχές αυτού που λέμε "object oriented programming" σου προτείνω το Thinking in C++ του Bruce Eckel (Αγγλικά).

ps1: Όποτε χρειαστείς κάτι για C++, απορία κτλ, μπορείς να απευθύνεσαι ανεπιφύλακτα και εδώ

ps2: Να γράφεις σε ελληνικά κείμενο και τίτλους για καλύτερη ανάγνωση:)

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 30-01-2010 21:31

peatsal

Joined on 28-01-2010
    Points 50

κατι ,μονο, σε ελληνικα υπαρχει? ποια η γνωμη σου για το καινουριο του στρουστραπ?

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 31-01-2010 00:28

Aggelos Mpimpoudis

Joined on 29-12-2006
    Posts 1.440
    Points 18.415

Είναι reference, δηλαδή παρουσιάζει τι σημασιολογία και το συντακτικό. Για να μάθεις όμως C++ δεν θες ένα τέτοιο βιβλίο αλλά κάτι που θα σε κάνει να σκέφτεσαι σε αυτό το είδους προγραμματισμού.Παρόλα αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να το έχεις οπωσδήποτε δίπλα σου όταν γράφεις C++. Εμμένω στην αρχική μου θέση για το βιβλίο. Τα αγγλικά βιβλία είναι αυτά που περιέχουν την σωστή γνώση, εδώ ένα λάθος ή υποκειμενικές μεταφράσεις μπορεί να σε μπερδέψουν.

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 31-01-2010 01:23

Vangos
    Developers
    Joined on 04-11-2007
    Posts 173
    Points 3.670

Για αρχάριους θα πρότεινα το Μάθετε τη C++ από το μηδέν, του Herbert Schildt

Ο συγγραφέας είναι πολύ κατανοητός και επεξηγεί εύστοχα τα διάφορα κομμάτια. Η ελληνική μετάφραση είναι, νομίζω, εξαιρετική.

Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Torrent Magnifier: Βρείτε torrents με υψηλό seeding! (4 εκδόσεις)

My brand-new domain!

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 31-01-2010 01:32

peatsal

Joined on 28-01-2010
    Points 50

ειμαι αναμεσα στο καινουριο στρουστρα, ντιτελ και του σιλντ που αναφερθηκε πιο πανω. αλλα μονο ελληνικα γιατι απο αγγλικα δεν ...

• Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++ 31-01-2010 01:34

peatsal

Joined on 28-01-2010
    Points 50

το thinking ειναι το: τροπος σκεψης? και αν ναι ποιος τομος, α 'η β. απο e-shop θα κανω παραγγελια

Page 1 of 1 (7 items)