in

StudentGuru

Ξυπνήστε τον Guru μέσα σας!

StudentGuru Διαγωνισμός

Βιβλίο για εκμάθηση C++

Last post 31-01-2010 01:34 by peatsal. 6 replies.
Page 1 of 1 (7 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 28-01-2010 19:11

• peatsal
    • Top 200 Contributor
    • Joined on 28-01-2010
    • Posts 4
    • Points 50

Βιβλίο για εκμάθηση C++

μπορειται να μου προτεινεται καποια/ο βιβλιο για να αρχισω να μαθαινω μονο c++? απο προγραμματισμο ειμαι ασχετος εντελως, οποτε θελω κατι ευκολοδιαβαστω και κατανοητο, στα ελληνικα οπωσδηποτε. αδιαφορω για την τιμη. ευχαριστω

• 29-01-2010 00:11 In reply to

Απ: Βιβλίο για εκμάθηση C++

Θα σου πρότεινα να δεις διάφορες γλώσσες, από το Internet, tutorials κτλ. Αν θες οπωσδήποτε ένα βιβλίο για C++, τότε για την καλύτερη δυνατή εισαγωγή, καθώς για και τις αρχές αυτού που λέμε "object oriented programming" σου προτείνω το Thinking in C++ του Bruce Eckel (Αγγλικά).

ps1: Όποτε χρειαστείς κάτι για C++, απορία κτλ, μπορείς να απευθύνεσαι ανεπιφύλακτα και εδώ

ps2: Να γράφεις σε ελληνικά κείμενο και τίτλους για καλύτερη ανάγνωση:)

• 30-01-2010 21:31 In reply to

• peatsal
    • Top 200 Contributor
    • Joined on 28-01-2010
    • Posts 4
    • Points 50

κατι ,μονο, σε ελληνικα υπαρχει? ποια η γνωμη σου για το καινουριο του στρουστραπ?

• 31-01-2010 00:28 In reply to

Είναι reference, δηλαδή παρουσιάζει τι σημασιολογία και το συντακτικό. Για να μάθεις όμως C++ δεν θες ένα τέτοιο βιβλίο αλλά κάτι που θα σε κάνει να σκέφτεσαι σε αυτό το είδους προγραμματισμού.Παρόλα αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να το έχεις οπωσδήποτε δίπλα σου όταν γράφεις C++. Εμμένω στην αρχική μου θέση για το βιβλίο. Τα αγγλικά βιβλία είναι αυτά που περιέχουν την σωστή γνώση, εδώ ένα λάθος ή υποκειμενικές μεταφράσεις μπορεί να σε μπερδέψουν.

• 31-01-2010 01:23 In reply to

• Vangos
    • Top 25 Contributor
      Male
    • Joined on 04-11-2007
    • Athens
    • Posts 142
    • Points 2.380

Για αρχάριους θα πρότεινα το Μάθετε τη C++ από το μηδέν, του Herbert Schildt

Ο συγγραφέας είναι πολύ κατανοητός και επεξηγεί εύστοχα τα διάφορα κομμάτια. Η ελληνική μετάφραση είναι, νομίζω, εξαιρετική.

Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Torrent Magnifier: Βρείτε torrents με υψηλό seeding! (4 εκδόσεις)

My brand-new domain!
  • 31-01-2010 01:32 In reply to

• peatsal
    • Top 200 Contributor
    • Joined on 28-01-2010
    • Posts 4
    • Points 50

ειμαι αναμεσα στο καινουριο στρουστρα, ντιτελ και του σιλντ που αναφερθηκε πιο πανω. αλλα μονο ελληνικα γιατι απο αγγλικα δεν ...

• 31-01-2010 01:34 In reply to

• peatsal
    • Top 200 Contributor
    • Joined on 28-01-2010
    • Posts 4
    • Points 50

το thinking ειναι το: τροπος σκεψης? και αν ναι ποιος τομος, α 'η β. απο e-shop θα κανω παραγγελια

Page 1 of 1 (7 items)
StudentGuru 2010